Albirea dentara cu Philips Zoom

Pe scurt

Advanced Dentistry ofera albirea dentara cu Philips Zoom, un sistem profesional si eficient de albire dentara. Philips Zoom foloseste un gel de albire activat cu o lumina LED/LASER speciala pentru a elimina petele profunde si a imbunatati culoarea dintilor intr-o singura sedinta. Procedura include protejarea gingiilor, aplicarea gelului de albire si activarea acestuia cu lumina LED/LASER. Aceasta este recomandata pentru cei care doresc un zambet mai alb intr-un timp scurt si este eficienta impotriva petelor de pe dinti cauzate de diverse substante, inclusiv cafea si fumat. Beneficiile includ rezultate rapide, confort, personalizare si rezultate de durata.

Programeaza o consultatie
Tratament de albire cu Philips Zoom

La Advanced Dentistry, suntem mandri sa oferim albirea dentara cu Philips Zoom, una dintre cele mai avansate si eficiente metode de albire dentara disponibile pe piata.

Ce este albirea dentara cu Philips Zoom?

Philips Zoom este un sistem de albire dentara profesionala, recunoscut la nivel global pentru eficienta sa. Procedura utilizeaza un gel de albire puternic activat de o lumina LED/LASER speciala. Acest proces permite eliminarea petelor profunde si imbunatatirea semnificativa a culorii dintilor intr-o singura sedinta.

Cum se realizeaza procedura de albire cu Philips Zoom?

Procedura de albire dentara cu Philips Zoom incepe cu protejarea gingiilor si a tesuturilor moi ale gurii. Apoi, se aplica gelul de albire pe dinti. Lumina LED/LASER Philips Zoom este pozitionata astfel incat sa straluceasca pe dinti, activand gelul de albire. Procesul este repetat de cateva ori in cadrul aceleiasi sedinte pentru a obtine rezultate optime.

Programeaza o consultatie

Cand este recomandata albirea dentara cu Philips Zoom?

Albirea dentara cu Philips Zoom este recomandata pentru persoanele care doresc un zambet mai alb si mai stralucitor intr-un timp scurt. Este o solutie excelenta pentru petele de pe dinti cauzate de cafea, ceai, vin rosu sau fumat, precum si pentru decolorarile cauzate de anumite medicamente sau de varsta.

Sistemul de albire dentara Philips Zoom

Beneficiile albirii dentare cu Philips Zoom

  • Rezultate rapide: procedura de albire dentara cu Philips Zoom poate imbunatati culoarea dintilor cu pana la opt nuante intr-o singura sedinta.
  • Confort: procedura este confortabila, majoritatea pacientilor resimtind foarte putin sau deloc disconfort.
  • Personalizare: Philips Zoom permite personalizarea tratamentului in functie de necesitatile si dorintele fiecarui pacient.
  • Rezultate de durata: cu ingrijire corespunzatoare si cu folosirea kit-ului de intretinere, rezultatele albirii dentare cu Philips Zoom pot dura mult timp.

Daca doriti sa experimentati beneficiile albirii dentare cu Philips Zoom, va invitam sa programati o consultatie la Advanced Dentistry.

Intrebari Frecvente

Procedura de albire a dintilor este, in general, nedureroasa. Totusi, unii pacienti pot experimenta sensibilitate temporara la dinti sau iritatii ale gingiilor dupa tratament. Medicul poate aplica o pasta speciala desensibilizanta in acest sens, daca este nevoie.

Durata efectului de albire variaza in functie de obiceiurile alimentare, de igiena orala si de nivelul de alb pe care pacientul si-l doreste. Albirea dentara se poate repeta, in general, dupa un an.

In general, cam doua ore in cabinetul stomatologic.

De obicei se recomanda ca timp de 2 saptamani sa nu se consume mancaruri si bauturi colorate: sos de rosii, cafea, etc.

Zoom este un tratament de albire consacrat si laudat de milioane de pacienti. Avantajul sau este ca este sigur, si se realizeaza in cabinet, in aproximativ 2 ore, spre deosebire de alte tratamente care se pot intinde pe mai multe saptamani.

Asistenta profesionala la doar un apel distanta Lasati numarul dvs. de telefon si va vom contacta prompt

© 2024 AXIPlus. Toate drepturile rezervate.